Hosted VoIP

VoIP-telefonie

Onze VoIP oplossing is dé oplossing voor jou (en jouw bedrijf)

icon

24/7 bereikbaar

Met onze telefonieoplossing ben jij voortaan 24/7 bereikbaar. Máár, alleen als je dat wilt natuurlijk! Er is ook een uit-knop.

icon

Zelf in beheer

Via de 3CX Management Console beheer je eenvoudig jouw bereikbaarheid.

icon

Beveiligd en ontzorgd

Wij zorgen voor de beveiliging en bereikbaarheid van jouw online telefooncentrale. Geen fysieke centrale of energiekosten.

Overal & altijd

Bereikbaar zoals jij dat wilt


Zelf aan de knoppen met 3CX waar je zelf je bereikbaarheid regelt. Met opties zoals openingstijden, of profielen waarmee je je bereikbaarheid eenvoudig regelt.

Welkomsttekst, doorschakelen naar je mobiel


Je regelt het allemaal zelf in je 3CX omgeving of via de app. Bereikbaar zijn zoals jij dat wilt, dat is ons motto. En volledige flexibiliteit.

Op je mobiel

Bereikbaar


Bel met je vaste nummer via je mobiele telefoon via de 3CX app voor je smartphone. Of download de applicatie voor je PC/tablet en bel via je laptop of tablet.

Of bel via je

Computer


Bellen via je PC, je gesprek even in de wacht zetten, doorverbinden met een muisklik of het gesprek doorzetten naar je mobiele app. Het kan allemaal met de 3CX-desktop applicatie. Gratis inbegrepen bij jouw 3CX-centrale.

Losse SIP

trunk
10 00
/per maand
  • Gebruik je eigen centrale
  • Inclusief 1 gesprekskanaal
  • Onbeperkt bellen NL
  • Maandelijks aanpasbaar

* Meer informatie over 3CX licenties

3CX werkt met licenties voor het aantal gelijktijdige gesprekken en extra functionaliteiten zoals wachtrijen (queues). Neem contact met ons op voor een voorstel op maat die aansluit bij jouw wensen en organisatie.

Aan de slag?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden voor jou en jouw bedrijf. Neem contact met ons op, of vul het formulier in zodat wij contact met jou kunnen opnemen. Dan plannen we graag een afspraak in.