Vast op Mobiel

Vast op Mobiel

Met het vaste nummer van je bedrijf bereikbaar op je mobiel

icon

24/7 bereikbaar

Met onze mobiele telefoniediensten ben jij voortaan 24/7 bereikbaar. Vast op Mobiel is ideaal voor mensen die veel onderweg zijn.

icon

Zelf in beheer

Met VoiceOne dashboard regel je zelf je bereikbaarheid. Even niet op je werkplek? Neem dan op op je mobiel, zonder dat de beller dit merkt.

icon

Beveiligd en ontzorgd

Wij zorgen voor de beveiliging en bereikbaarheid van jouw mobiele telefoniediensten. Zodat jij ongestoord kunt ondernemen.

Je vaste én mobiele nummer

Met één simkaart


Met Vast-op-Mobiel van VoiceOne verplaats je je telefooncentrale naar de cloud. Het is een samenwerking van ons vaste én mobiele telefonienetwerk. Het grootste voordeel hiervan is dat je niet meer afhankelijk bent van een vaste werkplek. Je mobiele en vaste nummer worden samen gebracht op je mobiele telefoon met één simkaart voor je data en bellen met zowel je vaste- als mobiele nummer. Dit zorgt niet alleen voor meer flexibiliteit, maar ook voor lagere kosten.

Volledige flexibiliteit

In jouw bereikbaarheid


Werk online met je supersnelle 4G-verbinding, bel onderweg met collega's op kantoor alsof je naast ze zit op je werkplek, of bel met je (potentiële) klant met het nummer van kantoor.

Zonder zorgen of grenzen

Ondernemen


Gebruik je mobiele telefoon als je vaste bureautoestel. Bel je collega's intern, begin een conversatie achter je bureau en ga verder op je mobiele toestel. De mogelijkheden van Vast-op-Mobiel zijn eindeloos bij VoiceOne. Standaard met onbeperkt bellen in én naar de EU en onbeperkt sms'en in Nederland of in de EU met een ruime databundel voor je e-mail onderweg.

Tijdelijk: Unlimited data!

Krijg nu tijdelijk Unlimited-data bij je Vast-op-Mobiel abonnement met VoiceOne. Alleen geldig voor nieuwe aansluitingen. Actieprijs: €29,95 per maand met een tweejarig contract.

Start

4GB
29 50
/per maand
 • Gebruik je eigen toestel
 • Supersnel 4G+ netwerk
 • Voicemail
 • 4GB internet
 • Onbeperkt bellen EU
 • Onbeperkt SMS
 • Coligo Mobile
 • Per maand aanpasbaar

Max

40GB
38 50
/per maand
 • Gebruik je eigen toestel
 • Supersnel 4G+ netwerk
 • Voicemail
 • 40GB data
 • Onbeperkt bellen EU
 • Onbeperkt SMS
 • Coligo Mobile
 • Per maand aanpasbaar
* In de EU heb je 12GB per maand tot je beschikking. Simkaart mag alleen in mobiele telefoon worden gebruik en niet als (tijdelijke) internetvervanger, dit wordt pro-actief gecontroleerd op basis van IMEI. Er geldt een contract voor 24 maanden en je kan in deze 24 maanden je contract niet omlaag aanpassen. Add-ons (zoals Coligo-applicaties) toevoegen kan wel.

Veelgestelde vragen

Vast en mobiel integratie is de toekomst. Je bent niet meer afhankelijk van een vaste werkplek, het is flexibel en schaalbaar. Omdat je geen fysieke telefooncentrale of IP-toestellen nodig hebt, heb je lage investeringskosten. Je gebruikt elke mobiele telefoon hiervoor. Zelfs een dure smartphone is niet noodzakelijk.

Ja, je kunt elke mobiele telefoon gebruiken i.c.m. Vast-op-Mobiel van VoiceOne. Let er wel op dat je een smartphone zonder simlock nodig hebt om gebruik te maken van mobiele data. En dat je een 4G-geschikt toestel gebruikt voor de beste mobiele internet-ervaring.

Het is net zo betrouwbaar en veilig als het gebruikmaken van een fysieke telefooncentrale. De telefooncentrales staan in een beveiligd datacenter en de verbindingen zijn redundant uitgevoerd.

Jazeker. Je kan het mobiele (of vaste-) nummer van je collega bellen, maar je kan ook het interne extensienummer kiezen om je collega(‘s) te bellen. Denk bijvoorbeeld dat jij toestel 200 bent en jouw collega 201. Je belt dan simpelweg 201 om je collega te bellen. Helemaal gratis, in de gehele EU.

Je betaalt niets voor bellen in en naar Nederland en Europa bij onze Vast-op-Mobiel abonnementen. Elk abonnement beschikt over onbeperkt bellen.

Je hebt drie opties om uit te kiezen:

 • Internetten tegen buitenbundeltarieven (€0,020 per MB in NL+EU);
 • Je bundel verhogen en dit gaat direct in (behalve indien je al over 40GB beschikt);
 • Internet buiten bundel laten blokkeren (let op, dit moet je laten inschakelen bij onze klantenservice).

Met de Coligo Mobile kan je, naast via jouw simkaart, met je gebruikersaccount bellen via een smartphone-app voor iOS of Android via het internet, bijvoorbeeld op locaties met slecht bereik maar waar je wel over WiFi beschikt. Of buiten de EU (i.v.m. de extra gesprekskosten) via een WiFi-netwerk. Bij Vast-op-Mobiel van VoiceOne heb je deze ‘add-on’ gratis bij je abonnement. Normaal kost de app €5,00 per gebruiker/per maand extra. Lees meer over de functies op deze pagina.

Dat is geen probleem. Vast-op-Mobiel van VoiceOne biedt de mogelijkheid om twee mobiele nummers op één simkaart te gebruiken. Je kunt daarmee dus zowel je privé als je zakelijke mobiele abonnement combineren en hiermee kosten besparen per maand, aangezien je nog maar één mobiel abonnement nodig hebt. Via de Coligo Reach-app regel je eenvoudig de bereikbaarheid per 06-nummer.

Aan de slag?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden voor jou en jouw bedrijf. Neem contact met ons op, of vul het formulier in zodat wij contact met jou kunnen opnemen. Dan plannen we graag een afspraak in.