Reseller worden

Reseller worden van VoiceOne

Leuk dat je meer wilt weten over de mogelijkheden om reseller te worden bij VoiceOne. Op deze pagina leggen we je meer uit over de mogelijkheden om onze diensten te wederverkopen.

Mogelijkheden

Wij geloven in de kracht van samenwerken met dealers. Je verkoopt onze hoogwaardige producten en krijgt er zelf iets voor terug; namelijk: geld. We helpen ondernemers aan oplossingen die zorgen voor bereikbaarheid, altijd en overal. Dat doen we graag samen en daar hebben we jou voor nodig. Want samen bereiken we nog meer ondernemers die onze oplossingen goed kunnen gebruiken. Kies hierbij uit twee mogelijkheden, namelijk:

Dealer

Als dealer ben je een wederverkoper van de diensten die VoiceOne aanbiedt. Dat doe je gewoon onder dezelfde tarieven die VoiceOne hanteert. Hierin is geen verschil. Het enige verschil is dat jij er wat voor terugkrijgt. Elke klant die je klant maakt bij VoiceOne en diensten bij ons afneemt, betaald een x-bedrag. Afhankelijk van hoeveel klanten je aanbrengt, krijg je een provisie hierover uitbetaald per maand. Hoeveel dit is, stemmen we graag samen met je af.

Reseller

Als reseller van VoiceOne krijg je toegang met een speciaal account in ons ‘Dashboard’. Hier kun je zelf producten en diensten bestellen die je ook vindt op onze website. Realtime. Denk aan Vast-op-Mobiel, Hosted VoIP-oplossingen, mobiele abonnementen en meer. Al deze producten kun je vervolgens zelf aanbieden aan jouw eindklanten. Je krijgt één gespecificeerde factuur die je kunt gebruiken voor de eindfacturatie aan jouw klanten. De diensten die je afneemt en de klanten die je hiervan voorziet blijven namelijk eigendom van jou. VoiceOne factureert jou als reseller en jij factureert je eindklant. Nadeel: je draagt zelf de risico’s bij het eventueel niet betalen van klanten.

Meer weten?

Neem contact op met ons partnerteam via partners@voiceone.nl of bel ze rechtstreeks via 088 - 7337376.