Nieuw: VoiceOne Combi-Korting

Sint-Oedenrode, 7 april 2021

Vanaf vandaag is het voor VoiceOne klanten mogelijk een combinatiekorting aan te vragen, te noemen: VoiceOne Combi-Korting. Met VoiceOne Combi-Korting krijg je korting op je maandelijkse abonnementskosten die je betaald aan VoiceOne voor je diensten. En hoe meer diensten je afneemt, hoe meer korting je krijgt.

We vinden het belangrijk om te investeren in onze klanten. Daarom doen we graag die ene stap meer dan een andere telecomaanbieder. VoiceOne is dé partij voor elke ondernemer, of ZZP’er. Met ons brede scala aan producten en diensten helpen we iedereen op weg naar gewoon goede oplossingen met net dat beetje extra service. Een van de nieuwe mogelijkheden is het stapelen van kortingen met VoiceOne Combi-Korting.

De kortingen die je kunt ‘verdienen’ op je abonnementskosten kunnen oplopen tot €8,26 per maand wanneer je 5 of meer diensten bij VoiceOne afneemt. Ook zijn er kortingen wanneer je momenteel al 1 telefoniedienst bij VoiceOne hebt, maar dit bijvoorbeeld uitbreid met een webhostingpakket. Of andersom. Je hebt beide diensten samen al vanaf €11,44 per maand!

De korting geldt zo lang je abonnement bij ons actief is en het maakt niet uit of je een maandelijks opzegbaar, 1-jarig of 2-jarig contract met ons hebt afgesloten. Elke klant heeft recht op de Combi-Korting, ongeacht je contractsduur.

Het is mogelijk de korting vanaf vandaag, woensdag 7 april 2021, aan te vragen via www.voiceone.nl/combi en binnen 72 uur hoor je per e-mail of je inderdaad recht hebt op de Combi-Korting.

Heb je momenteel nog maar 1 dienst via VoiceOne? Maar overweeg je om bijvoorbeeld ook met je website of internetverbinding te verhuizen naar VoiceOne? Bestel deze dan direct via onze website, onze supporthelden via [email protected], de livechat onderaan de website of bel ons eens voor persoonlijk advies: 088 – 733 7337. We staan dagelijks voor je klaar tussen 09:00 en 20:00 uur.