Herroepingsrecht

Herroepingsrecht bij VoiceOne

Op 1 februari 2009 is de wet Verkoop op Afstand in werking getreden. Deze wet is een implementatie van de Europese regelgeving en beoogt een stroomlijning van de Europese interne markt en een betere bescherming van de consument bij op afstand gesloten overeenkomsten.
Wanneer je als consument een overeenkomst sluit op voiceone.nl of via onze klantenservice, geeft dit je een herroepingsrecht. Middels het herroepingsrecht kun je de overeenkomt met een opzegtermijn van 14 dagen na ingangsdatum overeenkomst, zonder opgave van reden en kosteloos annuleren.
De overeenkomst kun je annuleren door – vanaf het e-mailadres waarmee je hebt aangemeld – een verzoek tot herroeping te sturen naar: support@voiceone.nl.
Het herroepingsrecht is van toepassing op alle telefonie diensten en hardware geleverd door VoiceOne B.V. Maatwerk oplossingen (zoals glasvezelverbindingen en 3CX centrales op maat) vallen echter niet onder de Wet koop op afstand en kennen dus ook geen herroepingsrecht.
Je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een bevestiging van de opzegging, waarnaar alle instellingen, configuratie en (geuploadde) data met directe ingang zullen worden verwijderd.

Uitzonderingen op herroepingsrecht

  • Zakelijke klanten zijn te allen tijde uitgesloten van het herroepingsrecht.
  • 3CX en glasvezel zijn uitgezonderd van dit herroepingsrecht.